Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Θα γίνει το ντέρμπι - Διακοπή αν συμβεί το παραμικρό!!

Το ντέρμπι «αιωνίων» θα διεξαχθεί στη λεωφόρο με καθυστέρηση, αλλά αν συμβεί το παραμικρό ο διαιτητής θα το διακόψει.

UPDATE 19:25 - Όπως ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα το παιχνίδι θα ξεκινήσει κανονικά, αλλά υπάρχει αυστηρή προειδοποίηση από τον διαιτητή ότι αν συμβεί ο το παραμικρό θα το διακόψει. Οι παίκτες θα βγουν για για ζέσταμα και η έναρξη θα μεταφερθεί σίγουρα για μετά; τις 20:00.
Θα γίνει το ντέρμπι - Διακοπή αν συμβεί το παραμικρό
Έντονες διαβουλεύσεις αυτή την ώρα στη Λεωφόρο, με την πλευρά του Ολυμπιακού να ζητά να μην γίνει το παιχνίδι, με αφορμή τη φωτοβολίδα που έριξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατά την είσοδο των ερυθρόλευκων στο γήπεδο και έπεσε στο πόδι του Φινμπόγκασον.

Από τον Παναθηναϊκό τόνιζαν ότι η φωτοβολίδα δεν χτύπησε τον παίκτη του Ολυμπιακού και ζητούν το παιχνίδι να ξεκινήσει και να διακοπεί αν συμβεί το παραμικρό.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε εκείνη την ώρα στη Nova "Εμείς σε ζούγκλα δεν παίζουμε" και στη συνέχεια μαζί με τον Γιάννη Βρέντζο ζήτησαν από τους διαιτητές να μην γίνει η αναμέτρηση.

Μέχρι και τις 18.50 στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα είχαν βγει μόνο οι τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού και κανένας από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Αυτή τη στιγμή η έναρξη στις 19:30 μοιάζει αδύνατη.

UPDATE 19:13 - Μέχρι και αυτή την ώρα οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν βγει για ζέσταμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: