Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Χωρίς πέντε ο ΠΑΟΚ!


Χωρίς πέντε ο ΠΑΟΚ

Μετ’ εμποδίων ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Ιγκόρ Τούντορ να ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι της Τούμπας.

Χωρίς τους τραυματίες Βίτορ, Λέοβατς, Χαρίσης, Κόστα και τον τιμωρημένο Τζαβέλλα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μιγκέλ Βίτορ έκανε τρέξιμο στο γήπεδο και αποθεραπεία στο γυμναστήριο, ο Μάριν Λέοβατς ειδικό πρόγραμμα επανένταξης, ο Χάρης Χαρίσης πραγματοποίησε θεραπεία και ποδήλατο και ο Ρικάρντο Κόστα συνέχισε μετεγχειρητική θεραπεία.

Το πρόγραμμα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» περιείχε για άλλη μια φορά πολύ τακτική ως μια προσομοίωση των συνθηκών του ματς με την ομάδα του Αγρινίου.

Στη συνέχεια, οι παίκτες δούλεψαν στη φυσική κατάσταση και την εκρηκτικότητα με τον Πάολο Αρτίκο, ενώ το… μενού είχε και παιχνίδια αποφόρτισης με κυκλοφορία της μπάλας με τα χέρια.

Οι 18 παίκτες που ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 09:00 το πρωί της Κυριακής (22.11) στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να μεταβούν από εκεί στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς» είναι οι: Όλσεν, Γλύκος, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Γκολάσα, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ .
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: