Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Φώτσης: «Καιρός να παίξουμε καλά και εκτός έδρας»


Φώτσης: «Καιρός να παίξουμε καλά και εκτός έδρας»

Υποχρεωμένος να αντιδράσει στο εκτός έδρας ματς με την Πινάρ Καρσίγιακα είναι ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης μετά την ήττα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Στην κακή άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός απέδωσε ο Αντώνης Φώτσης την ήττα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο «Batman» τόνισε πως οι Ρώσοι εκμεταλλεύτηκαν τα κενά διαστήματα των «πράσινων», οι οποίοι πλέον είναι υποχρεωμένοι να πάρουν τη νίκη μέσα στην Σμύρνη απέναντι στην Πινάρ Καρσίγιακα.

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για να παίξουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα. Μπήκαμε να νικήσουμε, αλλά είχαμε κενά διαστήματα που εκμεταλλεύτηκε η Κουμπάν ως μία μεγάλη ομάδα που είναι και πήρε τη διαφορά. Γυρίσαμε το παιχνίδι, αλλά κάποια μεγάλα σουτ και κάποιες κακές άμυνες έφεραν την ήττα. Σίγουρα η κακή άμυνα έπαιξε ρόλο. Ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, η άμυνα είναι αυτή που μας δίνει την ώθηση για καλύτερη επίθεση», δήλωσε αρχικά ο Αντώνης Φώτσης στην κάμερα της Nova.

Για το παιχνίδι με την Πινάρ Καρσίγιακα στην Σμύρνη: «Πιστεύω είναι καιρός να παίξουμε καλά σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Δεν μπορείς να προχωρήσεις εάν δεν νικήσεις και εκτός έδρας. Εκεί φαίνονται οι μεγάλες ομάδες και εκεί πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα».

Ο Σάσα Πάβλοβιτς είπε με τη σειρά του: «Είχαμε ένα πολύ κακό ξεκίνημα, είναι μία πολύ καλή ομάδα η Λοκομοτίβ και μας ανάγκασε να την κυνηγάμε σε όλο το ματς.Είναι μια πολύ δύσκολη ήττα για εμάς, αλλά πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση μας και πρέπει να μείνουμε κοντά, για να το διορθώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: