Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Η παλιά… εφτάψυχη Γιουνάιτεντ!!

Κάτι από το ένδοξο παρελθόν -όταν κανείς δεν την ξέγραφε πριν τη λήξη- έβγαλε η Μαν. Γιουνάιτεντ! Παρόλο που ισοφαρίστηκαν στο 87’, οι «διάβολοι» απέδρασαν από το Γουότφορντ (2-1) κι έπιασαν κορυφή.

Η παλιά… εφτάψυχη Γιουνάιτεντ! (video)Σπουδαία μπάλα δεν έπαιξε. Μάτια δεν έβγαλε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, έβγαλε (ξανά) χαρακτήρα πρωταθλήτριας!

Παρά τη μέτρια εμφάνισή της (για την οποία πάντως έχει ως σοβαρό ελαφρυντικό τις σημαντικές απουσίες) η ομάδα του Λούις Φαν Χάαλ πήρε ένα ματς που φάνηκε να στραβώνει για τα καλά στο Γουότφορντ (2-1).

Η απώλεια των Μαρσιάλ και Ρούνεϊ έχρισε φουνταριστό τον Ντεπάι κι εκείνος χρειάστηκε κάτι παραπάνω από δέκα λεπτά (και μια ωραία σέντρα του Ερέρα) για να ξεκολλήσει επιτέλους από το ντεφομάρισμα των τελευταίων εβδομάδων.

Παρόλο λοιπόν που η Γιουνάιτεντ φάνηκε να διαχειρίζεται σωστά αυτό το προβάδισμα -έστω κι αν χρειάστηκε ξανά τις επεμβάσεις του Ντε Χέα- ένα αχρείαστο πέναλτι του Ρόχο στον Ιγκάλο στο 86’ φάνηκε να τα γκρεμίζει όλα.

Κι όμως. Η ισοφάριση του Ντίνι από τη βούλα δεν θ’ αποδεικνυόταν αρκετή για να γκελάρει η ομάδα του Φαν Χάαλ. Γιατί ο Σβαϊνστάιγκερ ανάγκασε τον ίδιο παίκτη στις καθυστερήσεις να πετύχει αυτογκόλ -με… γερμανικά ψύχραιμο γύρισμα- κι επέτρεψε στους «διάβολους» ν’ ανέβουν στην κορυφή.

Με αγώνα περισσότερο μεν, αλλά και βάσιμες ελπίδες για γκέλα της Άρσεναλ στην έδρα της Γουέστ Μπρομ ή/και απώλεια της Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: