Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Πολυχρονίου: «Περισσότερες πιθανότητες ο Ολυμπιακός, αλλά…»


Πολυχρονίου: «Περισσότερες πιθανότητες ο Ολυμπιακός, αλλά…»

Μικρό προβάδισμα στον Ολυμπιακό για τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έδωσε ο Κώστας Πολυχρονίου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 στέλνοντας μήνυμα ειρήνης στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Επικρατέστερο νικητή, αλλά όχι απόλυτο φαβορί για τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι «αιωνίων» θεωρεί τον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Κώστας Πολυχρονίου. Ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην εκπομπή «Football Factory» και στους Δημήτρη Θεοδωρόπουλο και Αντώνη Ντινιακό για τη μεγάλη μάχη των δύο ομάδων.

«Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχει καλύτερη ψυχολογία λόγω της διαφοράς από τον αντίπαλό του, ενώ υπερέχει και σε ποιότητα. Όμως και ο Παναθηναϊκός έχει κι αυτός τις δικές του πιθανότητες. Παίζει στην έδρα του, με τον κόσμο του και με έναν νέο προπονητή στον οποίο οι παίκτες του θέλουν να δείξουν την αξία του», τόνισε ο 79χρονος άλλοτε σπουδαίος αμυντικός και εν συνεχεία προπονητής.

Παράλληλα απηύθυνε έκκληση για… ειρήνη ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. «Τότε οι μάχες περιορίζονταν μόνο στο γήπεδο, δυστυχώς τώρα συνεχίζονται στην εξέδρα και τους δρόμους. Υπάρχει ένα μίσος, όχι απέναντι στον άλλο άνθρωπο αλλά απέναντι σε ένα χρώμα. Είσαι κόκκινος, θα σε σκοτώσω! Είσαι πράσινος, θα σε σκοτώσω! Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό. Εύχομαι αυτή την ομορφιά του ντέρμπι να μη τη χαλάσουν κάποιοι οπαδοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: