Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Το ερωτηματικό και η… παράδοση Μαρινάκη!


Το ερωτηματικό και η… παράδοση Μαρινάκη

Ασαφές είναι ακόμη αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα επιδιώξει να βρεθεί στη Λεωφόρο για το ντέρμπι των «αιωνίων». Ξεκαθαρίζει το θέμα στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Τι λέει η… παράδοση.

Μέσα στη μέρα και ειδικότερα στην τελική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι θα αποσαφηνιστεί αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι της Λεωφόρου ή από την τηλεόραση.

Είναι ακόμη ασαφές αν υπάρχει τέτοια πρόθεση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Εφόσον εκφράσει τέτοια επιθυμία, το πιθανότερο είναι να δει τον αγώνα από μπουθ που θα φυλάσσεται κι όχι από τον πάγκο, μιας και υπάρχει η απόφαση απαγόρευσης ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο και (θεωρητικά) δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιοι εκτιμούν πως ο κ. Μαρινάκης τελικά δεν θα επιλέξει να πάει στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπως δεν πήγε φέτος ούτε στην Τούμπα.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως τα δύο εκτός έδρας ντέρμπι του Ολυμπιακού που είχε παρακολουθήσει από κοντά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για την ομάδα του. Πέρσι οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει 2-1, ενώ ίδιο ήταν το σκορ και τη σεζόν 2010/11 στο ΟΑΚΑ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: