Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ζόρια για ΑΕΚ, ντέρμπι στο ΟΑΚΑ!!


Ζόρια για ΑΕΚ, ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Η δοκιμασία της ΑΕΚ στην Κηφισιά και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ κλέβουν την παράσταση στην έβδομη αγωνιστική της Basket League.

Το αήττητο της ΑΕΚ απειλείται στο Ζηρίνειο. Η Κηφισιά φιλοξενεί για την έβδομη αγωνιστική την «Ένωση» που δεν θα έχει στις τάξεις της τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη μετά τον τραυματισμό του στη μύτη, ενώ θα λείψουν και οι Σαρικόπουλος και Άρμστεντ. Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Μαυροειδής, που μέχρι πριν δύο εβδομάδες ανήκε στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Ο Άρης θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα στην Αμαλιάδα και φιλοξενεί την Καβάλα για την οποία θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο ο Στιβ Γιατζόγλου. Το Ρέθυμνο μετά από πέντε σερί ήττες δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη φιλοξενώντας τα Τρίκαλα που δεν έχουν νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και ταξίδεψαν στην Κρήτη χωρίς τον τραυματία Κουκουλά. Ο Απόλλων Πατρών μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ψάχνει τη δεύτερη νίκη του, πρώτη εντός έδρας, απέναντι στον Αρκαδικό, ενώ ο Κολοσσός θέλει μια ακόμη νίκη, στη Ρόδο απέναντι στο επίσης ανεβασμένο Λαύριο.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Κόροιβο και αναμένεται να μείνουν ξανά εκτός Σπανούλης και Πρίντεζης, πιθανώς και ο Λοτζέσκι (που έχει πρόβλημα στον αχίλλειο), πέραν της γνωστής απουσίας του Γιανγκ. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί χωρίς Παππά και Μποχωρίδη τον ΠΑΟΚ που έχει αποδεκατιστεί από γαστρεντερίτιδα, καθώς οκτώ παίκτες της ομάδας (Τέπιτς, Βασιλειάδης, Τσόχλας, Δέδας, Σχορτσανίτης, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Λιάπης) ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα.

Αναλυτικά η έβδομη αγωνιστική:

Σάββατο 21/11
Κηφισιά-ΑΕΚ 17:00 (Novasports 7)
Άρης-Καβάλα 17:00 (Novasports 4)
Ρέθυμνο-Τρίκαλα 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Απόλλων Πάτρας-Αρκαδικός 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Κολοσσός Ρόδου-Λαύριο 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Κυριακή 22/11
Ολυμπιακός-Κόροιβος 12:30 (OTE Sport 4)

Δευτέρα 23/11
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 18:00 (Novasports 3)

Η επόμενη αγωνιστική (8η)

Σάββατο 21/11
ΑΕΚ-Άρης 17:00 (OTE Sport 4)
Κόροιβος-Ρέθυμνο 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Τρίκαλα-Κολοσσός 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
ΠΑΟΚ-Αρκαδικός 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Κηφισιά-Απόλλων Πάτρας 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Κυριακή 22/11
Καβάλα-Ολυμπιακός 17:00 (Novasports 3)

Δευτέρα 23/11
Λαύριο-Παναθηναϊκός 18:00 (Novasports 2)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: