Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Αντίπαλοι στο ντέρμπι των «αιωνίων», μαζί στα μπουζούκια!!


Αντίπαλοι στο ντέρμπι των «αιωνίων», μαζί στα μπουζούκια

Άλλες εποχές… Ο Αντώνης Αντωνιάδης περιέγραψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πώς μετά από ντέρμπι «αιωνίων» που είχε νικητή και ηττημένο διασκέδασε στα μπουζούκια με τον αντίπαλο Παναγιώτη Κελεσίδη.

Πώς έχουν αλλάξει τα πράγματα… Μετά τις 6 Δεκεμβρίου του 1972 και το ντέρμπι «αιωνίων» στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκό με τον Παναγιώτη Κελεσίδη να κατεβάζει τα ρολά και να σταματά πολλές φορές τον Αντώνη Αντωνιάδη, οι δυο τους βρέθηκαν να διασκεδάζουν το ίδιο βράδυ στα μπουζούκια.

«Συνήθως όταν χάναμε ντρεπόμασταν να βγούμε έξω, αλλά εκείνη τη φορά είχαμε παίξει πολύ καλά και είπαμε να βγούμε να διασκεδάσουμε. Ο μετρ ήρθε και μου είπε πως ο Στράτος Διονυσίου ήθελε να χορέψω στην πίστα και τελικά διασκεδάσαμε, με τον Παναγιώτη, που έτυχε να είναι στο ίδιο κέντρο, να χτυπά παλαμάκια», θυμήθηκε ο Αντώνης Αντωνιάδης μιλώντας στην εκπομπή «Τα διαμάντια είναι παντοτινά» και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Όσο για το τι «βλέπει» στο αποψινό ντέρμπι; «Ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, γιατί είναι στο +8 και κατά πάσα πιθανότητα θα προκριθεί στους 16 του Champions League. Έχει καλύτερη και πιο μονταρισμένη ομάδα. Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του Ολυμπιακού. Ατού του Παναθηναϊκού είναι πως παίζει στη Λεωφόρο και έχοντας νέο προπονητή θα προσπαθήσουν όλοι οι παίκτες για να δείξουν την αξία τους στο νέο προπονητή. Συν τοις άλλοις, στα τελευταία παιχνίδια ο Παναθηναϊκός κερδίζει τον καλύτερό του Ολυμπιακού», τόνισε ο παλαίμαχος επιθετικός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας και την ίδια εκπομπή μίλησε και ο Θανάσης Αγγελής, παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού. «Δεν έχει καμία σημασία σε τι κατάσταση είναι οι δύο ομάδες. Παραδοσιακά σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχει σημασία ποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση ή ποιος είναι πρώτος στη βαθμολογία. Ακόμη κι αν έχουν μεγάλη διαφορά, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: