Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Προλαβαίνει Γαλατά ο Μαυροκεφαλίδης, μάχη για Κούπερ!!


Προλαβαίνει Γαλατά ο Μαυροκεφαλίδης, μάχη για Κούπερ

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν απέφυγε το κάταγμα στη μύτη, αλλά παρότι χάνει το σημερινό ματς με την Κηφισιά, λογικά προλαβαίνει Γαλατάσαραϊ. Πώς χτύπησε ο ίδιος. Μάχη για Κούπερ η ΑΕΚ.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ πλήττοντας τον καλύτερο παίκτη της. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης υπέστη κάταγμα στη μύτη (όπως αναφέρει η πρώτη διάγνωση και αναμένεται να επιβεβαιωθεί σήμερα τυπικά από τον ιατρικό έλεγχο) και εκτός απροόπτου χάνει τον σημερινό αγώνα με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο.

Λέμε «εκτός απροόπτου», γιατί υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να προλάβει εφόσον βρεθεί εγκαίρως προστατευτική μάσκα για να αγωνιστεί με αυτή. Πάντως επειδή τέτοιες μάσκες χρειάζονται ειδική παραγγελία για να προσαρμόζονται άψογα στο πρόσωπο ενός παίκτη και να μην τον ενοχλούν, οι πιθανότητες να παίξει ο 31χρονος άσος είναι λίγες. Όλα δείχνουν, ωστόσο, πως ο Μαυροκεφαλίδης θα προλάβει τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τη Γαλατάσαραϊ για το Eurocup.

Τη ζημιά έκανε ο Όου Ντι Ανοσίκε, που άθελά του χτύπησε τον συμπαίκτη του σε μια φάση στην προπόνηση.

Όλα αυτά κι ενώ η ΑΕΚ δεν θα έχει σήμερα ούτε τον Μάλκολμ Άρμστεντ, που έχει μια ελαφρά θλάση και μέχρι νεωτέρας παραμένει εκτός, ενώ εκτός παραμένει και ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απόκτηση του Ντι Τζέι Κούπερ. Ο παίκτης είναι ικανοποιημένος από την πρόταση της ΑΕΚ, αλλά υπάρχουν δύο εμπόδια: πρώτον η Κράσνι που δεν τον έχει αποδεσμεύσει ακόμη και μάλιστα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα με την Κάλεβ και δεύτερον ο ανταγωνισμός από άλλες ομάδες που καλοβλέπουν τον 25χρονο πλέι μέικερ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: