Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Μεγάλο ματς στο Μάντσεστερ!!


Μεγάλο ματς στο Μάντσεστερ

Η Σίτι υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Premier League. Εκτός έδρας αποστολές για Άρσεναλ και Μαν. Γιουνάιτεντ, υποδέχεται τη Νόριτς η Τσέλσι.

Η πρωτοπόρος (μαζί με την Άρσεναλ) Μαν. Σίτι φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στο «Έτιχαντ» στο παιχνίδι που ξεχωρίζει στη 13η αγωνιστική της Premiership και θα αυξήσει τον πονοκέφαλο των ποδοσφαιρόφιλων αφού την ίδια ώρα θα διεξάγονται τα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και Ρεάλ-Μπαρτσελόνα.

Ο Κουν Αγουέρο επιστρέφει για τους «πολίτες», ωστόσο εκτός παραμένουν Σίλβα, Νασρί, Κομπανί και Μπονί. Στον αντίποδα, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σακχό, αλλά πιθανώς να επανέλθει ο Στάριτζ.

Η Άρσεναλ κοντράρεται στο «Χόθορνς» με τη Γουέστ Μπρομ χωρίς τους Τσάμπερλεϊν και Ράμσεϊ, έχοντας στην άκρη του μυαλού και τον αγώνα της Τρίτης με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Λονδίνο.

Η Μαν. Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από τη Γουότφορντ ελπίζοντας σε απώλειες στην κορυφή, ωστόσο ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν υπολογίζει στους Ρούνεϊ, Μαρσιάλ, Φελαϊνί, Κάρικ, Βαλένσια και Σο.

Η Τσέλσι που μετρά τρεις σερί ήττες και συνολικά επτά σε δώδεκα αγών ες με συνέπεια να έχει κατρακυλήσει στη 15η θέση κοντράρεται με τη Νόριτς στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Τιμπό Κουρτουά αποθεραπεύτηκε, ωστόσο ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Σάββατο, 21/11 (17:00)
Γουότφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:45)
Τσέλσι-Νόριτς
Έβερτον-Άστον Βίλα
Νιούκαστλ-Λέστερ
Σαουθάμπτον-Στόουκ
Σουόνσι-Μπόρνμουθ
Γουέστ Μπρομ-Άρσεναλ
Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή, 22/11
Τότεναμ-Γουέστ Χαμ (18:00)

Δευτέρα, 23/11
Κρίσταλ Πάλας-Σάντερλαντ 22:00

Η επόμενη αγωνιστική (14η)

Σάββατο, 28/11 (17:00)
Άστον Βίλα-Γουότφορντ
Μπέρνμουθ-Έβερτον
Κρίσταλ Πάλας-Νιούκαστλ
Μαν. Σίτι-Σαουθάμπτον
Σάντερλαντ-Στόουκ
Λέστερ-Μαν. Γιουνάιτεντ 19:30

Κυριακή, 29/11
Τότεναμ-Τσέλσι (14:00)
Γουέστ Χαμ-Γουέστ Μπρομ (16:05)
Λίβερπουλ-Σουόνσι (18:15)
Νόριτς-Άρσεναλ (18:15)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: