Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Οι μικροί έδειξαν το δρόμο στην ΑΕΚ!!


Οι μικροί έδειξαν το δρόμο στην ΑΕΚ

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, η ΑΕΚ επικράτησε του Πανθρακικού εκτός έδρας με 4-2 για το πρωτάθλημα Κ20 δίνοντας το καλό… παράδειγμα στην ανδρική ομάδα που παίζει αύριο στην Κομοτηνή.

Ποιότητα, αλλά και χαρακτήρα έδειξε η ομάδα Νέων της ΑΕΚ, αφού παρότι βρέθηκε δύο φορές να κυνηγά στο σκορ, επικράτησε 4-2 του Πανθρακικού στο δημοτικό γήπεδο Μεσούνης για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20.

Ο Πανθρακικός προηγήθηκε δύο φορές με τους Σαραντίδη (2’) και Παπαρούνα (22΄) αλλά η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 14’ με τον Ανδρέα Βλαχομήτρο και στο 45’ με τον Αντώνη Κυριαζή. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-3 στο 66’, ενώ το τελικό 2-4 έγινε από τον Χρήστο Αντωνίου στο 75’.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανθρακικός: Τζελέπης, Δημητριάδης, Φουρκάν, Γεωργακόπουλος, Παντελίδης, Φαρμάκης, Ψάλτης, Κοσμίδης (84’ Μπόζης), Παπαρούνας, Πότσης (66’ Καλαϊτζίδης) Σαραντίδης (74’ Κατσαρός).

ΑΕΚ: Πάντος, Γραμματίκας, Γιαννούτσος, Μαρκοπουλώτης, Κοντοές, Λίτσι (53’ Καρβουνίδης) Γαλανόπουλος, Τζάθας (82’ Ασπρογιάννης) Λίτσι, Κυριαζής, Τσέλιος, Βλαχομήτρος (56’ Αντωνίου).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: