Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Μάχη Μίτσελ-Βαλβέρδε στους «32» του Europa League!!!

Η Μαρσέιγ του Μίτσελ και η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε κληρώθηκαν στους «32» του Europa League. Δείτε όλα τα ζευγάρια.

Μάχη Μίτσελ-Βαλβέρδε στους «32» του Europa League!Οι ομάδες δύο πρώην προπονητών του Ολυμπιακού, η Μαρσέιγ του Μίτσελ και η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε, κληρώθηκαν στους «32» του Europa League.

Από εκεί και πέρα, ξεχωρίζουν άλλοι έξι αγώνες: η Βαλένθια του Γκάρι Νέβιλ θα αντιμετωπίσει τη Ραπίντ Βιέννης, η Φιορεντίνα του Πάουλο Σόουζα κληρώθηκε με την Τότεναμ, η Τότεναμ με την Πόρτο, η Σαχτάρ θα παίξει με τη Σάλκε, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα αντιμετωπίσει την Λεβερκούζεν και η Βιγιαρεάλ τη Νάπολι.

Τα ζευγάρια των «32»

Βαλένθια-Ραπίντ Βιέννης
Φιορεντίνα-Τότεναμ
Ντόρτμουντ-Πόρτο
Φενέρμπαχτσε-Λοκομοτίβ Μόσχας
Άντερλεχτ-Ολυμπιακός
Μίντιλαντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Άουγκσμπουργκ-Λίβερπουλ
Σπάρτα Πράγας-Κράσνονταρ
Γαλατάσαραϊ-Λάτσιο
Σιόν-Μπράγκα
Σαχτάρ-Σάλκε
Μαρσέιγ-Αθλέτικ Μπιλμπάο
Σπόρτινγκ-Λεβερκούζεν
Σεβίλλη-Μόλντε
Βιγιαρεάλ-Νάπολι
Σεντ Ετιέν-Βασιλεία

Οι αγώνες θα γίνουν 18 και 25 Φεβρουαρίου σε δύο ζώνες ωρών, 20:00 και 22:05. Εξαίρεση αποτελούν ο πρώτος αγώνας της Φενέρμπαχτσε που θα γίνει την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στις 19:00 για να μην συμπέσει με τον εντός έδρας αγώνα της συμπολίτισσας Γαλατάσαραϊ δύο μέρες μετά, καθώς και ο επαναληπτικός της Μπράγκα που θα γίνει την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 19:00 για να μην συμπέσει με τον εντός έδρας αγώνα της «γειτόνισσας» Πόρτο την επομένη.

Υπενθυμίζεται πως ομάδες από την ίδια χώρα δεν ήταν δυνατό να συναντηθούν στη φάση των «16», όπως και από τη Ρωσία και την Ουκρανία για πολιτικούς λόγους.

Η κλήρωση για τους «16» θα γίνει ξεχωριστά, στις 26 Φεβρουαρίου, και οι αγώνες στις 10 και 17 Μαρτίου. Τα προημιτελικά θα γίνουν 7 και 14 Απριλίου (κλήρωση στις 18 Μαρτίου), τα ημιτελικά στις 28 Απριλίου και 5 Μαΐου (κλήρωση στις 15 Απριλίου) και ο τελικός στις 18 Μαΐου στο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ» της Βασιλείας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: