Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Λυπημένος για Γιορέντε ο Ναπολεόνι!! (pic)


Λυπημένος για Γιορέντε ο Ναπολεόνι (pic)

Τη λύπη του και τη συμπαράσταση του στον Ραούλ Γιορέντε έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο instagram ο Στέφανο Ναπολεόνι που πρωταγωνίστησε στον τραυματισμό του Ισπανού αμυντικού της Καλλονής.

Ανησυχία προκάλεσε στον κόσμο που παρακολούθησε το ματς του Ατρομήτου με την Καλλονή, ο τραυματισμός του Ραούλ Γιορέντε, όταν χτύπησε το κεφάλι του στο γόνατο του Ναπολεόνι σε μια διεκδίκηση.

Ωστόσο, ο Ιταλός επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου δεν ήθελε να προκαλέσει ζημιά στον αντίπαλο του και εξέφρασε τη λύπη του αλλά και τη συμπαράσταση του στον άτυχο ποδοσφαιριστή της Καλλονής, μέσω του λογαριασμού του στο instagram.

«Πολύ σημαντική νίκη η σημερινή. Πραγματικά την χρειαζόμασταν. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Αλλά δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος σήμερα. Ξέρω ότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν, αλλά πραγματικά αισθάνομαι άσχημα και είμαι λυπημένος για ότι συνέβη στον Ραούλ Γιορέντε. Μακάρι να μπορούσα να κάνω περισσότερο από αυτό. Του εύχομαι πραγματικά να γίνει σύντομα καλά. Οι σκέψεις μου είναι σε αυτόν και στην οικογένειά του» σχολίασε ο επιθετικός του Ατρομήτου.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: