Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

«Πυθία» ο Χόγκτζον για την Εθνική Αγγλίας!


«Πυθία» ο Χόγκτζον για την Εθνική Αγγλίας

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «Λιονταριών» κρατά κλειστά τα χαρτιά του σε ό,τι αφορά στο μέλλον του στην ομάδα.

Ούτε ναι, ούτε όχι λέει ο Ρόι Χόγκτζον στο ενδεχόμενο παραμονής του στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας έως το 2018, παρά την επιθυμία της ομοσπονδίας.

Ο 68χρονος τεχνικός σε σχετικό ερώτημα που του τέθηκε σχετικά με το αν θέλει να φύγει, αρνήθηκε οποιαδήποτε διευκρίνηση λέγοντας: «Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση σε αυτό. Το πιο επικίνδυνο είναι να απαντήσω ειλικρινά στην ερώτηση και να πάρω το ρίσκο να δω κάποιον τίτλο στον Τύπο που δεν θα ανταποκρίνεται σε αυτά που είπα. “Ο Χόγκτζον λέει ότι θέλει να μείνει”, ή “O Χόγκτζον λέει ότι θα φύγει μετά το καλοκαίρι. Δεν είμαι σε θέμα να διαλέξω κανένα από τα δύο αυτή την στιγμή».

Ο Χόγκτζον, ο οποίος το 2016 συμπληρώνει 40 χρόνια προπονητικής καριέρας, τόνισε ότι προτιμά να περιμένει την σωστή στιγμή ώστε να είναι σίγουρος για την απάντησή του και ότι δεν θέλει να στηρίζεται σε υποθετικά σενάρια.

«Προς το παρόν, αν με ρωτήσει κάποιος αν βλέπω τον εαυτό μου μετά το τέλος του καλοκαιριού να συνεχίζω την δουλειά, θα έλεγα πως σίγουρα ναι. Γνωρίζω καλά πως όταν θα έρθει η ώρα να σταματήσω την προπονητική, θα μου λείψει πολύ. Εκείνη η μέρα θα έρθει κάποτε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Το μόνο που με απασχολεί είναι το σήμερα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: