Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

«Μην ξεχνάμε τι λέγαμε για την Ντνίπρο…»

«Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες», είναι το μήνυμα στον Ολυμπιακό εν όψει της σημερινής κλήρωσης του Europa League, στην οποία θα μάθει την ομάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στους «32» της διοργάνωσης.

«Μην ξεχνάμε τι λέγαμε για την Ντνίπρο…»Προσγειωμένοι εμφανίζονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν από την κλήρωση του Europa League για τη φάση των «32» (14:00, Eurosport, OTESport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6).

Οι Πειραιώτες φαίνεται πως έμαθαν από το πάθημα με την Ντντίπρο, η οποία στην ίδια φάση της περσινής διοργάνωσης, όχι μόνο τους απέκλεισε, αλλά έφτασε μέχρι και τον τελικό της Βαρσοβίας.

Αυτό είναι και το μήνυμα που βγαίνει προς τα έξω από τους νταμπλούχους Ελλάδας: «Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Υπάρχουν δυνατές ομάδες και πιο δυνατές ομάδες».

Οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι στους ισχυρούς ως μια από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων του Champions League και στο δρόμο τους θα βρουν έναν από τους τέσσερις χειρότερους τέταρτους της πρώτης φάσης του Champions League ή έναν από τους δεύτερους των ομίλων του Europa League.

Στους πιθανούς αντιπάλους των νταμπλούχων Ελλάδας προστέθηκαν μετά την πρώτη δόση της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League ομάδες όπως η Ντόρτμουντ, η Βιγιαρεάλ, η Μαρσέιγ του Μίτσελ και η Φενέρμπαχτσε του Περέιρα.

Ισχυροί

Πρώτοι ομίλων Europa League: Μόλντε, Λίβερπουλ, Κράσνονταρ, Νάπολι, Ραπίντ Βιέννης, Μπράγκα, Λάτσιο, Βασιλεία, Μπιλμπάο, Λοκομοτίβ Μόσχας, Σάλκε, Τότεναμ.

Καλύτεροι τρίτοι ομίλων Champions League: Πόρτο, Ολυμπιακό, Μαν. Γιουνάιτεντ Λεβερκούζεν.

Αδύναμοι

Δεύτεροι ομίλων Europa League: Φενέρμπαχτσε, Σιόν, Ντόρτμουντ, Μίντιλαντ, Βιγιαρεάλ, Μαρσέιγ, Σεντ Ετιέν, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Φιορεντίνα, Σπάρτα Πράγας, Άουγκσμπουργκ, Άντερλεχτ.

Χειρότεροι τρίτοι ομίλων Champions League: Σεβίλλη, Βαλένθια, Γαλατάσαραϊ, Σαχτάρ.

* Οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι στις 18 και 25 Φεβρουαρίου, κάτι που δεν ισχύει σε δύο περιπτώσεις. Η Φενέρμπαχτσε θα παίξει το πρώτο της παιχνίδι, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, για να μην παίζει την ίδια ημέρα με τη Γαλατάσαραϊ που είναι συμπολίτισσες. Η Μπράγκα θα δώσει τον επαναληπτικό Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου για να μην παίζει την ίδια ημέρα με την Πόρτο, επειδή είναι κοντά τα γήπεδά τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: