Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

«Έχει τα φόντα να προχωρήσει ο Ολυμπιακός» «


«Έχει τα φόντα να προχωρήσει ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα φίλων», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της Άντερλεχτ μετά την κλήρωση για τους «32» του Europa Leauge, τονίζοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει τη ομάδα του

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ελπίζουμε η καλύτερη ομάδα να προχωρήσει. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα φίλων. Έχουμε ξαναβρεθεί στο παρελθόν αντίπαλοι και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Θα αντιμετωπίσουμε φίλους. Ελπίζουμε ο καλύτερος να κερδίσει».

Για τον κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει ο Ολυμπιακός: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τις προυποιοθέσεις να προχωρήσει στην διοργάνωση. Προέρχεται από πολύ καλά παιχνίδια στο Champions League, άρα έχει τα φόντα να συνεχίσει στο Europa League».

Για τον Στέφανο Κάκα: «Ο Στέφανο Κάκα είναι ένας απ’ τους καλύτερους παίκτες, έρχεται απ’ την Ιταλία, είναι διεθνής και πολύ καλός επιθετικός. Ελπίζω να δείξει σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Για τα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν στο Βέλγιο μετά το τρομοκρατικό χτύπημα: «Σίγουρα όταν θα διεξαχθεί το παιχνίδι ίσως να έχουν λυθεί. Η βελγική κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να φέρουμε τους Έλληνες φιλάθλους στο Βέλγιο με ασφάλεια».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: