Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Στον τηλεμαραθώνιο της UNICEF ο Παναθηναϊκός!


Στον τηλεμαραθώνιο της UNICEF ο Παναθηναϊκός

Στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF θα συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός, με τους Ταυλαρίδη και Τριανταφυλλόπουλο να εκπροσωπούν την ομάδα στο στούντιο της ΕΡΤ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια που κάνει η UNICEF, μέσω του καθιερωμένου τηλεμαραθώνιου αγάπης ο οποίος διοργανώνεται από την ΕΡΤ.

Αυτή την φορά, οι Στάθης Ταυλαρίδης και Κώστας Τριανταφυλλόπουλος θα εκπροσωπήσουν το «τριφύλλι», μέσω της παρουσίας τους στο στούντιο της κρατικής τηλεόρασης, προσφέροντας παράλληλα μία φανέλα της ομάδας και μία μπάλα, υπογεγραμμένα και τα δύο από το σύνολο των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» για να τεθούν σε δημοπρασία και να εξοικονομηθούν έτσι χρήματα για τους σκοπούς της UNICEF.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF διοργανώνει όπως κάθε χρόνο σε συνεργασία με την ΕΡΤ μεγάλο τηλεμαραθώνιο αγάπης για τα μικρά προσφυγόπουλα.

Ο τηλεμαραθώνιος, που θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στην ΕΡΤ, έχει σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες των ανήλικων προσφύγων σε είδη πρώτης ανάγκης και εμβόλια.

Τα τελευταία χρόνια οι ανάγκες αυτές παρουσιάζονται αυξημένες παγκοσμίως, με ιδιαίτερη φυσικά ένταση στη χώρα μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: