Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Βεργέτης: «Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο εύστοχος»


Βεργέτης: «Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο εύστοχος»

Στην ευστοχία των παικτών του Παναθηναϊκού σε σχέση με αυτή των παικτών του Αστέρα απέδωσε την επικράτηση των «πράσινων» ο Στάικος Βεργέτης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Λεωφόρο.

Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε πως αδικούν την προσπάθεια τους με τόσες χαμένες ευκαιρίες στα ματς. Θεωρεί πως ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και πως στο δεύτερο ισορρόπησε ο Παναθηναϊκός, ενώ ζήτησε περισσότερη ευστοχία στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Το παιχνίδι κρίθηκε στην ευστοχία. Ο Παναθηναϊκός έκανε γκολ τις ευκαιρίες του. Είχαμε ίσες ευκαιρίες και οι δύο, αλλά εμείς δεν τις αξιοποιήσαμε. Αδικούμε την προσπάθεια, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες σε σημαντικά σημεία. Πρέπει να το δούμε αυτό πιο επισταμένα, γιατί χάνουμε βαθμούς χωρίς να το αξίζουμε.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, στο δεύτερο καλύτερα μπήκε ο Παναθηναϊκός, αλλά ισορροπήσαμε το ματς, πήραμε τον έλεγχο, όμως δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες. Η εικόνα μας στις ήττες δεν απέχει πολύ απ' την εικόνα μας στις νίκες.

Για παράδειγμα, με την ΑΕΚ είχαμε πιο λίγες ευκαιρίες, αλλά νικήσαμε. Η απόδοσή μας δεν έχει αστάθεια, αλλά δεν κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ. Για παράδειγμα, με τον Ηρακλή χάσαμε μεγάλη ευκαιρία και στην αντεπίθεση δεχτήκαμε την ισοφάριση. Είναι θέμα ευκαιριών και όχι απόδοσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: