Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ο Κλοπ γίνεται «Άγιος Βασίλης» για τους παίκτες του!!


Ο Κλοπ γίνεται «Άγιος Βασίλης» για τους παίκτες του

Μπορεί το χριστουγεννιάτικο πάρτι των παικτών της Λίβερπουλ να ακυρώθηκε εξαιτίας του δύσκολου προγράμματος, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ είχε τη λύση, διατηρώντας στην ομάδα το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Για όλα φαίνεται πως έχει λύση ο Γιούργκεν Κλοπ, που προσπαθεί να διατηρήσει το καλό κλίμα και τη συνοχή στις τάξεις της Λίβερπουλ.

Αυτή τη φορά ρε ρόλο... Άγιου Βασίλη, αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στους παίκτες του, σώζοντας επί της ουσίας το χριστουγεννιάτικο πάρτι των ποδοσφαιριστών του.

Οι παίκτες της Λίβερπουλ δεν κατάφεραν να κλείσουν ημερομηνία για το ετήσιο χριστουγεννιάτικο πάρτι της ομάδας, εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος τον Δεκέμβρη αλλά τελικά η λύση βρέθηκε από τον Normal One.

O Κλοπ δεν επέτρεψε να πάει προς ματαίωση το πάρτι της ομάδας για τρίτη σερί σεζόν και προσκάλεσε τους παίκτες και τις συζύγους του, στην εκδήλωση του προπονητικού τιμ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η απόφαση του Κλοπ έχει ενθουσιάσει τους παίκτες των «κόκκινων» που βλέπουν τον προπονητή του να ενδιαφέρεται για κάθε λεπτομέρεια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: