Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Φουλ για την… πέμπτη!


Φουλ για την… πέμπτη

Στο ίδιο τέμπο θέλει να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Ντόρτμουντ, κάνοντας το «5 στα 5» με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Ελάχιστες αλλαγές από Τούντορ σε σχέση με τη Γερμανία.

Το νικηφόρο σερί του θέλει να διευρύνει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Την Πέμπτη οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στις τέσσερις σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, όμως ο Ιγκόρ Τούντορ ανησυχεί μήπως εφησυχάσουν οι παίκτες του.

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση, θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίσουμε», ήταν το μήνυμα του Κροάτη προπονητή. Στο καθαρά αγωνιστικό, ο 39χρονος θα προχωρήσει σε τέσσερις αλλαγές σε όλες τις γραμμές της ομάδας.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Όλσεν (αντί του τραυματία Γλύκου), ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σκόνδρα, Μαλεζά και Τζαβέλλα. Στην αριστερή πλευρά θα είναι ο Ροντρίγκες αντί του Κωνσταντινίδη και ο Λέοβατς αντί του Μυστακίδη. Αμυντικά χαφ θα παραμείνουν ο Κάτσε με τον Τσίμιροτ με τον Τζιόλη σε πιο δημιουργικό ρόλο.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκονται ο Μακ και ο Αθανασιάδη (αντί του Μπεμπάτοφ). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μελισσάς, Αντώνης, Σάμπο, Πέλας, Μυστακίδης, Μπερμπάτοφ, Κωνσταντινίδης και Χαρίσης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: