Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ποκετίνο: «Δεν αξίζαμε την ήττα»

Για τα... μυστήρια του ποδοσφαίρου μίλησε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο μετά την ήττα της Τότεναμ από τη Νιούκαστλ, που χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα.
«Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονό μας ήταν φανταστικό. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Το δεύτερο δεν μπορώ να το εξηγήσω. Κάναμε λάθη και αισθανόμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν αξίζαμε να χάσουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός για 95 λεπτά. Σήμερα ήταν δύσκολο.
Το παιχνίδι ήταν υπό έλεγχο. Δεχθήκαμε δύο γκολ γιατί κάναμε απλά λάθη. Πρέπει να τα κοιτάξουμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο είναι αδύνατο να εξηγήσεις κάποια πράγματα.
Μετά από 45 λεπτά δεν περιμέναμε ότι θα χάσουμε. Η Πέμπτη δεν αποτελεί δικαιολογία, δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για την Πέμπτη. Δεν πρόκειται για πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να έχουμε τον έλεγχο της μπάλας και να μην κάνουμε τέτοια λάθη. Δεχθήκαμε δύο γκολ για τα οποία είμαστε δυσαρεστημένοι.
Αλλά αυτή η ήττα δεν αλλάζει το πως αισθάνομαι. Είμαι χαρούμενος με την ομάδα μου. Πάντα κοιτάς για επιλογές, αλλά είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που έχω» δήλωσε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: