Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ο θυμωμένος Κλοπ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον προπονητή της Γουέστ Μπρόμγουιτς, εξηγώντας στην συνέντευξη τύπου πως «δεν επρόκειτο για ένα φιλικό παιχνίδι».

Ο θυμωμένος ΚλοπΠαρότι Γερμανός, ο Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται να διαθέτει μεσογειακό ταμπεραμέντο και το βλέπουμε στους αγώνες της Λίβερπουλ σε κάθε του μορφή με τις έντονες εκδηλώσεις του.

Η ισοφάριση των «Κόκκινων» στις καθυστερήσεις, κάποια «γαλλικά» που αντάλλαξε με την αντίπαλο προπονητή κατά την διάρκεια του ματς, αλλά και μερικά σκληρά μαρκαρίσματα που έγιναν εις βάρος των παικτών του, έφτασαν τους παλμούς του Κλοπ στα ύψη. Μάλιστα, ο 48χρονος τεχνικός δεν αντάλλαξε χειραψία με τον Τόνι Πιούλις στο τέλος της αναμέτρησης, ενέργεια για την οποία ρωτήθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

«Δεν έχω το μεγαλύτερο ταλέντο στο να θυμάμαι τέτοια πράγματα», εξήγησε ο Κλοπ, «Εγώ μιλάω μόνο για ποδόσφαιρο. Ήθελα να πάω στην ομάδα μου. Εσείς μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε με αυτή την ιστορία. Είπαμε μερικές κουβέντες κατά την διάρκεια του αγώνα και κάποιες φορές χρειάζομαι λίγο χρόνο για να ηρεμήσω. Συνήθως δίνω το χέρι μου. Αλλά αυτό δεν ήταν ένα φιλικό παιχνίδι».

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: