Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Μήνυμα Αγγελόπουλου: «Η ΑΕΚ ξανά στην κορυφή»


Μήνυμα Αγγελόπουλου: «Η ΑΕΚ ξανά στην κορυφή»

Ο ΣΦ ΑΕΚ Λαμίας τίμησε τον Μάκη Αγγελόπουλο για την προσφορά του στην ΚΑΕ ΑΕΚ και ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας σε μήνυμά του δήλωσε βέβαιος για την επιστροφή στην κορυφή.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Μάκη Αγγελόπουλου δεν του επέτρεψαν να δώσει το «παρών» χθες στην εκδήλωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας, που τον τίμησε για την προσφορά του στην ΚΑΕ. Πάντως το μήνυμα του προέδρου και μεγαλομετόχου που διαβάστηκε στους φίλους της «Ένωσης» έδειχνε τις μεγάλες βλέψεις του για την ομάδα.

«Υπομονή να έχουμε όλοι. Η ΑΕΚ θα επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δίνουμε μάχη για να το πετύχουμε αυτό και μάλιστα στο δικό μας γήπεδο. Δίνεται μεγάλη μάχη για να πάρουμε το κλειστό του Γαλατσίου», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

Στο θέμα του γηπέδου, το Δεκέμβριο θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για τη χρήση του κλειστού του Γαλατσίου, στο οποίο προτίθεται να επενδύσει η ΚΑΕ ΑΕΚ για βελτιωτικά έργα, διαθέτοντάς το για τις ανάγκες του Δήμου μέχρι το μεσημέρι.

Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό αποτελεί για τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης με τη Νεπτούνας η συμμετοχή του Μαλίκ Χέρστον. Ο Αμερικανός φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πέλμα και είχε κάνει ένεση για να παίξει κόντρα στη Χάποελ. Ο Δημήτρης Μαυροειδής έχει μια ίωση, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμος. Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ θέλει νίκη σε συνδυασμό με ήττα είτε της Νίζνι από τη Γαλατάσαραϊ είτε της Χάποελ από την Κράσνι στη Ρωσία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: