Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Δεν μπορούν να το χωνέψουν!


Δεν μπορούν να το χωνέψουν

Σκασμένοι στην ΑΕΚ για το πώς χάθηκε η νίκη κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Τι είπε ο Πογέτ στους παίκτες του και τα νεύρα του «ψυχρού» Γιόχανσον. Σήμερα ξεκαθαρίζει για Σουηδό και Μάνταλο.

Μπορεί να έχουν περάσει πολλές ώρες από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά στην ΑΕΚ ακόμη είναι σκασμένοι με τον τρόπο που χάθηκε η τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ παραμένει η οργή για τη διαιτησία.

«Είναι κρίμα που δεν το πήραμε αυτό το παιχνίδι», είπε στους παίκτες του ο Γκουστάβο Πογέτ, που δεν είχε πάντως κανένα παράπονο από την αγωνιστικότητα και το πάθος τους. Μάλιστα ο Ουρουγουανός προπονητής είχε κάποιες συζητήσεις με τους παίκτες του και σήμερα αναμένεται να τους αναλύσει τις σκέψεις του.

Ενδεικτικό του εκνευρισμού στην ΑΕΚ ήταν η συμπεριφορά του Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός που είναι πάντα ήρεμος ήταν πολύ νευριασμένος για το πέναλτι που δεν του δόθηκε και έλεγε πως η παράβαση ήταν ξεκάθαρη.

Μάλιστα σήμερα θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στον αστράγαλο. Ο Γιόχανσον, όπως και ο Πέτρος Μάνταλος, αποχώρησαν με διάστρεμμα, με την κατάσταση του πρώτου να δείχνει πιο σοβαρή και να κινδυνεύει να χάσει τα ματς με Λάρισα και Λεβαδειακό. Ο Μάνταλος συμπλήρωσε κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα προσεχή τέσσερα ματς πρωταθλήματος θα εκτίσει την τιμωρία του.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στις προπονήσεις σήμερα αρχίζοντας προετοιμασία για τον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης με τη Λάρισα εκτός έδρας (κεκλεισμένων των θυρών). Εφόσον γίνουν τα ματς Κυπέλλου λόγω της απεργίας του ΠΣΑΠ…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: