Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Βέλλιος: «Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο εκτός από τον Ηρακλή»


Βέλλιος: «Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο εκτός από τον Ηρακλή»

Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 13ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Απόστολος Βέλλιος με τον επιθετικό του Ηρακλή να αποφεύγει να σχολιάσει τα μεταγραφικά, τονίζοντας πως κοιτάει μόνο το επόμενο ματς.

«Ντρίπλα» όσον αφορά τα μεταγραφικά έκανε ο Απόστολος Βέλλιος που αποδείχθηκε «σφίγγα» και δεν σχολίασε τα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και άλλων «μεγάλων».

Ο Έλληνας επιθετικός στο περιθώριο της βράβευσης του για το καλύτερο γκολ της 13ης αγωνιστικής, σχολίασε τα μεταγραφικά σενάρια τονίζοντας ότι κοιτάει μόνο την ομάδα του και το επόμενο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Απόστολος Βέλλιος

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Καραίσκο, είναι μεγάλη μου τιμή να με βραβεύει. Όσο για το βραβείο, είμαι χαρούμενος αλλά τα βραβεία είναι για όλη την ομάδα και την προσπάθεια που κάνουμε. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη, πήραμε δυστυχώς ένα πόντο και πρέπει να κοιτάξουμε πλέον το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου. Όλο αυτό που ακούγεται για την Εθνική με κάνει χαρούμενο. Τα χω περάσει ξανά όλο αυτό με το σκάουτινγκ και πιο μικρός. Η δουλειά μου είναι η προπόνηση και να βελτιώνομαι. Το μυαλό μου αυτή την περίοδο είναι μόνο στον Ηρακλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: