Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Ειρωνική ανακοίνωση της Παναχαϊκής για διαιτησία και Παναθηναϊκό!!!


Ειρωνική ανακοίνωση της Παναχαϊκής για διαιτησία και Παναθηναϊκό!

Παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός (1-2) έχουν και οι γηπεδούχοι, αναφέροντας με ειρωνικό τρόπο ότι τα διαπλεκόμενα συμφέροντα θέλουν να πλήξουν τους «πράσινους».

Ανακοίνωση με αφορμή τη διαιτησία της πρόσφατης αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου εξέδωσε Παναχαϊκή. Μάλιστα, θεωρεί ότι έγινε φάουλ πριν το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων και πως έκανε πέναλτι ο Κουτρουμπής με το σκορ στο 0-1.

«Ελπίζουμε όμως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μιας και είναι υπέρμαχος του καθαρού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, να πάρει θέση για τη σφαγιαστική διαιτησία σε βάρος της Παναχαϊκής στο μεταξύ μας παιχνίδι», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται, ότι παράπονα έχουν και οι πράσινοι από τις αποφάσεις του ρέφερι Σπυρίδωνα Σελίμου.


Η ανακοίνωση

Είναι γνωστό πως είναι πάγια τακτική μας να μην ασχολούμαστε με θέματα διαιτησία, ωστόσο επειδή τις τελευταίες μέρες η προπαγάνδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε έξαρση μέσω των σταθμών ΣΚΑΙ και MEGA για δήθεν σφαγιαστική διαιτησία στο παιχνίδι κυπέλλου με την ομάδα μας. Παραθέτουμε τις δύο φάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Μάλλον στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού δεν είναι επιθετικό φάουλ (!), απλά φύσαγε 8 και πλέον μποφόρ στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

inner

Με το σκορ στο 0-1, αυτή η φάση ασφαλώς και δεν είναι πέναλτι γιατί το αριστερό πόδι δεν είναι του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού (Κουτρουμπή) αλλά διαπλεκόμενα συμφέροντα της διαιτησία που θέλουν να πλήξουν τον Παναθηναϊκό!

inner

Μετά από αυτές τις δύο φωτογραφίες, δεν έχουμε την αυταπάτη πως το ΣΚΑΙ και το MEGA θα αποκαταστήσουν την αλήθεια, ελπίζουμε όμως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μιας και είναι υπέρμαχος του καθαρού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, να πάρει θέση για τη σφαγιαστική διαιτησία σε βάρος της Παναχαϊκής στο μεταξύ μας παιχνίδι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: