Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Με ενισχύσεις, αλλά χωρίς Νίνη στη Βέροια ο Παναθηναϊκός!


Με ενισχύσεις, αλλά χωρίς Νίνη στη Βέροια ο Παναθηναϊκός

Πέντε παίκτες επανέρχονται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια. Εκτός οι Μπεργκ και Βέμερ, αλλά και ο Νίνης.

Με αρκετά νέα πρόσωπα πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στη Βέροια για την αναμέτρηση της Κυριακής με την τοπική ομάδα (19:30) για τη 13η αγωνιστική.

Στην 20μελή αποστολή επέστρεψαν οι Ταυλαρίδης και Εσιέν που είχαν πάρει ανάσες στο Κύπελλο, αλλά και οι Τελάντερ, Ατζαγκούν και Πέτριτς που αποθεραπεύτηκαν. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο Μάρκους Μπεργκ, που πέρα από τραυματίας (μάλλον προλαβαίνει το επόμενο ματς με τον Αστέρα) είναι και τιμωρημένος, καθώς επίσης και ο Γενς Βέμερ που έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Έκπληξη αποτελεί ότι δεν είναι στους 20 ο Σωτήρης Νίνης, ενώ εκτός για ένα ακόμη παιχνίδι είναι και ο Νίκος Καλτσάς.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Πράνιτς, Εσιέν, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: