Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Πασκουάλ: «Καταστροφικά δέκα λεπτά»


Πασκουάλ: «Καταστροφικά δέκα λεπτά»

Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στην κακή απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά και στην εν γένει άμυνα που δεν έπαιξε η Μπαρτσελόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Καταστροφική χαρακτήρισε τη δεύτερη περίοδο της Μπαρτσελόνα ο Τσάβι Πασκουάλ, που εξέφρασε παράπονα και από την αμυντική συμπεριφορά των παικτών του, που ουσιαστικά δεν τους επέτρεψε να ολοκληρώσουν την ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Κάποιες φορές η στατιστική δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια ενός αγώνα, αλλά αυτή τη φορά την… λέει. Ήμασταν ικανοί να κερδίσουμε σε τρεις περιόδου, αλλά το καταστροφικό δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό για εμάς. Χάσαμε τον έλεγχο και στην άμυνα και στην επίθεση σε αυτή την περίοδο. Είχαμε πέντε λάθη (9 σε όλο το ματς) σε μια περίοδο. Βρήκαμε λύσεις, καταφέραμε να μειώσουμε στον πόντο, αλλά ο Παναθηναϊκός βρήκε αυτοπεποίθηση μέσα από το παιχνίδι και ήταν αδύνατο να ολοκληρώσουμε το comeback μας. Όταν δεν είσαι καλός στην άμυνα σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, τότε είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Κάτι που συνέβη απόψε…», ανέφερε ο τεχνικός των Καταλανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: