Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Σκέψεις για αλλαγές από Στραματσόνι!


Σκέψεις για αλλαγές από Στραματσόνι

Πέτριτς και Καρέλης διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Βέροια. «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης», είπε ο Αντρέα Στραματσόνι στη χθεσινή του ομιλία.

Τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα του Παναθηναϊκού στη Βέροια για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας καταστρώνει ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει να παρατάσσει με 4-4-2 σε ρόμβο το «τριφύλλι», προχωρώντας παράλληλα σε κάποιες αλλαγές προσώπων στη ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα της Πάτρας.

Πιθανότατα ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Μαρινάκη, με τον Εσιέν να αγωνίζεται στον άξονα αντί του Λαγού και ο Αμπέντ διεκδικεί θέση ως εσωτερικός μέσος ή στην κορυφή του ρόμβου.

Από εκεί και πέρα, ο Πέτριτς προπονήθηκε χθες κανονικά και ο Ατζαγκούν επίσης, με τον Κροάτη να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα μαζί με τον Καρέλη και ο Αφρικανός άσος με τον Νίνη.

Από την πλευρά του, ο Αντρέα Στραματσόνι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσαρμοστικότητα που έδειξαν οι ποδοφσαιριστές του στην αλλαγή τρόπου παιχνιδιού κόντρα στην Παναχαϊκή και το επισήμανε στη χθεσινή του ομιλία.

«Σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά δουλεύουμε πολύ καλά και αυτό θα γίνει σταδιακά. Παίξαμε σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και είπαμε ότι θα πρέπει να σηκώσουμε αρκετές φορές την μπάλα για αυτόν το λόγο», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε, λέγοντας:

«Ήμασταν αναγκασμένοι να το κάνουμε και το κάναμε σωστά υπό την έννοια ότι τουλάχιστον ήμασταν οργανωμένοι, είχαμε συγκεκριμένη στόχευση και διατηρήσαμε τη συνοχή μας, βγάζοντας ταυτόχρονα φάσεις στο τρίτο μέρος του γηπέδου. Το πιο θετικό από το ματς αυτό ήταν ότι δεχθήκαμε ελάχιστες, μία ή δύο, αντεπιθέσεις από τον αντίπαλο, γιατί διατηρήσαμε όπως είχαμε πει την ισορροπία και τη συνοχή μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: