Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Αρέσει ο Κνέζεβιτς στην ΑΕΚ!!


Αρέσει ο Κνέζεβιτς στην ΑΕΚ

Την περίπτωση απόκτησης του Σέρβου εξτρέμ Φίλιπ Κνέζεβιτς εξετάζει η ΑΕΚ, κυρίως για το καλοκαίρι. Το προφίλ του συμπαίκτη του Ζόριτς. Ενδεκάδα με Πλατέλλα σκέφτεται ο Πογέτ κόντρα σε Καλλονή.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε στη Nova πως η ΑΕΚ προτίθεται να πραγματοποιήσει μια μεταγραφή και… καλή το χειμώνα, με την επιθετική γραμμή της ομάδας να είναι η επικρατέστερη προς ενίσχυση. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν ψάχνονται και για άλλες θέσεις.

Η παρακολούθηση της σερβικής αγοράς, για τον επιπλέον λόγο πως εκεί αγωνίζεται δανεικός ο Ντάρκο Ζόριτς, έστρεψε την προσοχή της «Ένωσης» σε έναν συμπαίκτη του στην Μπόρατς Τσάτσακ. Ο λόγος (σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ») για τον Φίλιπ Κνέζεβιτς, τον 24χρονο Σέρβο που αγωνίζεται ως δεξί χαφ, αλλά ενίοτε και στην… απέναντι πλευρά των «φτερών». Ο Κνέζεβιτς ανήκει στην Παρτιζάν, από την οποία όμως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Διακρίνεται για την ικανότητά του στο ένας με ένας και τις τεχνικές αρετές του, ενώ πατά αρκετά περιοχή και σκοράρει συχνά.

Αναδείχθηκε από την Μπόρατς Τσάτσακ, θεωρείτο από τα κορυφαία ταλέντα της χώρας και η ομάδα του Βελιγραδίου τον απέκτησε για τέσσερα χρόνια το 2012, αλλά δεν στέριωσε στην Παρτιζάν και έχει δοθεί τις τελευταίες σεζόν δανεικός σε Ραντνίτσκι, Γκιμαράες και φέτος στην πρώτη του ομάδα πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με 8 γκολ σε 17 συμμετοχές. Οι «κιτρινόμαυροι» τον τσεκάρουν κι εφόσον πειστούν πως μπορεί να βοηθήσει, δεν αποκλείεται να επιδιώξουν να τον κλείσουν από τώρα για το καλοκαίρι που θα μείνει ελεύθερος.



Με Πλατέλλα βασικό

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για τον αγώνα με την Καλλονή την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (17:15), αλλά φαίνεται πολύ πιθανό ο ανεβασμένος Βαγγέλης Πλατέλλας, που σκόραρε σε δύο συνεχή ματς, να είναι στο βασικό σχήμα. Εφόσον διατηρηθεί το 4-3-3 (γιατί υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να παίξει η ΑΕΚ με δύο φορ) οι επικρατέστεροι για να το στελεχώσουν είναι οι Μπαρόχα, Γκάλο, Ντίντακ, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σιμός, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπουονανότε και Αραβίδης. Φυσικά υπάρχει και η λύση του Τζεμπούρ, ενώ ο Βάργκας εξέτισε την ποινή του, αλλά λογικά θα είναι στον πάγκο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: