Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Επιπλέον λύσεις για Τούντορ!!


Επιπλέον λύσεις για Τούντορ

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την επιστροφή των Ζάιρο, Τσίμιροτ και Σάμπο, με τους οποίους δίνονται περισσότερες λύσεις στον Ιγκόρ Τούντορ για τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Πολλά είναι τα κέρδη του ΠΑΟΚ μετά την εντυπωσιακή νίκη με σκορ 6-2 στα Χανιά για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πρώτα από όλα οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να … ξεμπουκώσουν, αφού μετά βίας κέρδιζαν τους αγώνες τους το τελευταίο διάστημα και χρειαζόντουσαν ένα ξέσπασμα με το οποίο θα τονωθεί η ψυχολογία τους.

Από εκεί και πέρα, υπήρχαν και καθαρά αγωνιστικά κέρδη για την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, αφού για τον Κροάτη τεχνικό έρχονται περισσότερες λύσεις που αφορούν το χώρο της… πολύπαθης μεσαίας γραμμής.

Ο λόγος για τους Γκόικο Τσίμιροτ και Έρικ Σάμπο που έδειχναν να έχουν αρχίσει να βρίσκουν τα πατήματά τους μετά από αρκετό καιρό που δεν προσέφεραν ουσιαστικά στην ομάδα.

Παράλληλα, και ο Ζάιρο ήταν αυτός που ήθελε και ο Τούντορ, καταφέρνοντας να ανοίξει το δρόμο για τη νίκη στην Κρήτη. Τώρα ο Κροάτης ευελπιστεί οι συγκεκριμένοι παίκτες να συνεχίσουν στο ίδιο ρυθμό, προσφέροντας τις απαραίτητες λύσεις και φρεσκάδα που αναζητούσε τόσο καιρό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: