Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Νέα υπόθεση δωροδοκίας στη FIFA!!


Νέα υπόθεση δωροδοκίας στη FIFA!

Σαν…μανιτάρια φυτρώνουν τα σκάνδαλα δωροδοκίας στελεχών της FIFA με στόχο τον επηρεασμό των ψηφοφοριών για τη διοργάνωση των Μουντιάλ. Νέος χρηματισμός για τον πρώην αντιπρόεδρο, Τζακ Γουόρνερ.

Νέες αποκαλύψεις για δωροδοκίες μελών της FIFA είδαν το φως της δημοσιότητας, την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται και τα εμπλεκόμενα άτομα… πολλαπλασιάζονται. Σύμφωνα με το FBI, ανώτατο στέλεχος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, φέρεται να δωροδόκησε τον πρώην αντιπρόεδρο, Τζακ Γουόρνερ με εννέα εκατομμύρια ευρώ, ούτως ώστε να ψηφίσει υπέρ της υποψηφιότητας της Νοτίου Αφρικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.

Το πρόσωπο που έχει προχωρήσει σε αυτή την παράνομη κίνηση έχει αναγνωριστεί σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το FBI, αλλά δεν έχει κατονομαστεί, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ποσό δόθηκε στον Γουόρνερ σε τρεις δόσεις. Θυμίζουμε πως ο τελευταίος έχει ήδη τιμωρηθεί με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο τον Σεπτέμβριο, μετά από απόφαση της Επιτροπής Ηθικής της FIFA λόγω της εμπλοκής του σε άλλα σκάνδαλα της Ομοσπονδίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: