Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Μπακάκης: «Τώρα μπορώ να διεκδικήσω θέση βασικού»


Μπακάκης: «Τώρα μπορώ να διεκδικήσω θέση βασικού»

Μετά την επιστροφή του στη δράση, ο Μιχάλης Μπακάκης θέτει επόμενο στόχο του να κερδίσει θέση βασικού στην ΑΕΚ.

Ευτυχής που επέστρεψε στη δράση μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού δήλωσε ο Μιχάλης Μπακάκης, αλλά πλέον θέλει να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα.

«Έχω περάσει αρκετά δύσκολα τόσο καιρό που ήμουν τραυματίας. Είναι σημαντικό που επέστρεψα και νιώθω δυνατός. Δεν είμαι ακόμη στο 100%, αλλά μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια θα φτάσω στο επίπεδο που ήμουν και ακόμη καλύτερα. Έχω κάνει εδώ και δύο μήνες προπονήσεις με την ομάδα, έπαιξα και σε κάποια φιλικά και πιστεύω πως από τώρα μπορώ να διεκδικήσω θέση ξανά στην ενδεκάδα», δήλωσε στην κάμερα της Nova ο δεξιός μπακ της «Ένωσης».

Όσο για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα με την έλευση του Γκουστάβο Πογέτ είπε: «Πάντα όταν έρχεται ένας νέος προπονητής αλλάζει η ψυχολογία, υπάρχουν παραπάνω κίνητρα και βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα. Οι ποδοσφαιριστές πιστεύω πως δουλεύουν το ίδιο σκληρά, όσο και με τον προηγούμενο προπονητή και οι στόχοι δεν έχουν αλλάξει. Προσπαθούμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Τέλος, για τον αγώνα της Κυριακής με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ ανέφερε: «Έχουμε κάποια ματς μέσα στην έδρα μας, όπου είμαστε πολύ δυνατοί. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα νικηφόρο σερί για να ανέβουμε στη βαθμολογία και για να φτιάξουμε την ψυχολογία μας. Δεν πρέπει να απαξιώνουμε καμία ομάδα, η Καλλονή είναι καλή ομάδα. Θα έρθει και θα μας περιμένει, θέλοντας να μας χτυπήσει στην αντεπίθεση. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: