Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Κι όμως, η Σάλκε νικάει!! (video)


Κι όμως, η Σάλκε νικάει! (video)

Μπορεί να πέρασε πάνω από 1,5 μήνας για να γευθεί η Σάλκε τη χαρά της νίκης, αλλά τα κατάφερε κόντρα στο Ανόβερο, επικρατώντας με 3-1 και επέστρεψε έστω και προσωρινά στην τετράδα.

Μόνο για ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκε η Σάλκε κόντρα στο Ανόβερο για τη 15η αγωνιστική της Bundesliga, αφού παρά το 0-0 του α’ ημιχρόνου, με αντεπίθεση διαρκείας στο β’ 45λεπτο έφτασε σε μία άνετη νίκη με 3-1 επί του Ανόβερο.

Αυτή η νίκη ήταν η πρώτη για τους «βασιλικούς μπλε» έπειτα από 1,5 μήνα, όταν για την 9η αγωνιστική είχε επικρατήσει της Χέρτα Βερολίνου (2-1).

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και τελικά η κυριαρχία τους μετουσιώθηκε σε προβάδισμα στο σκορ στο 51’, με τον Γκάις να αναλαμβάνει το πέναλτι που κέρδισε ο Χούντελααρ και να ανοίγει το δρόμο για το «τρίποντο».

Όλα έγιναν πιο εύκολα, καθώς το Ανόβερο επιτέθηκε για να ισοφαρίσει, αλλά η Σάλκε εκμεταλλεύτηκε τα κενά και ο Χούντελααρ στο 73’ κατάφερε να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Το Ανόβερο έδειξε να έχει… σφυγμό, όταν στο 83’ μείωσε με τέρμα του Σεντ-Μάξιμιν, αλλά η Σάλκε απάντησε άμεσα (84’) και με γκολ του Ντι Σάντο έφτασε στην επικράτηση με 3-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: