Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Βίτορ, η επιστροφή!!


Βίτορ, η επιστροφή!

Ένας μήνας πέρασε από την τελευταία φορά που συμμετείχε ο Βίτορ σε αποστολή του ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο να επιστρέφει ξανά για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Εκτός Μπερμπάτοφ, Χαρίσης, Κίτσιου.

.Με μία προπόνηση μετά τον αγώνα με τα Χανιά για το Κύπελλο Ελλάδας ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στην «ασπρόμαυρη» αποστολή επέστρεψε ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος είχε μείνει εκτός δράσης από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα πριν από έναν μήνα.

Ο Πορτογάλος στόπερ προπονήθηκε και σήμερα χωρίς να αισθανθεί κάποια ενόχληση και τέθηκε στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ. Αντίθετα, ο Κροάτης τεχνικός δεν υπολογίζει τους Μπερμπάτοφ, Χαρίση και Κίτσιου που ακολούθησαν τα δικά τους προγράμματα προπόνησης.

Ο 37χρονος προπονητής δοκίμασε τα πλάνα του για τον αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες, δουλεύοντας στην τακτική που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα του βάσει των χαρακτηριστικών του αντιπάλου. Ετσι, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και το μίνι δίτερμα… χάντμπολ, το πρόγραμμα είχε κυκλοφορία της μπάλα και βασικές αρχές παιχνιδιού.

Στην αποστολή είναι οι: Όλσεν, Γλύκος, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Σκόνδρας, Λέοβατς, Κωνσταντινίδης, Γκολάσα, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Ζάιρο και Αθανασιάδης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: