Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Ροντρίγκες: «Να δώσουμε συνέχεια στο σερί μας»


Ροντρίγκες: «Να δώσουμε συνέχεια στο σερί μας»

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γκάρι Ροντρίγκες για το αυριανό παιχνίδι με την Τούμπα.

Στην Μυτιλήνη κόντρα στην Καλλονή ήταν εξαιρετικός. Στα Χανιά πήρε ανάσες και τώρα σειρά έχει ο Πανιώνιος.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ανέλυσε τις σκέψεις του για την επικείμενη αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, στην κάμερα του Novasports.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι στο συνδρομητικό κανάλι

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος και οι συμπαίκτες του: «Νομίζω ότι όλα είναι καλά στην ομάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στα Χανιά και σκοράραμε πολλά τέρματα, πράγμα πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Το σύνολο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και χαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτό» .

Για το γεγονός ότι η ομάδα σημείωσε δύο διπλά σε μικρό χρονικό διάστημα και που το αποδίδει: «Κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο. Πρέπει να είμαστε σε όλα σοβαροί. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος ή ο θεσμός στον οποίο αγωνίζεσαι. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αποδώσαμε καλά και στα δύο παιχνίδια, πράγμα σημαντικό για την συνέχεια και το παιχνίδι της Κυριακής, που είναι εξαιρετικά σημαντικό» .

Για την σημασία της συμμετοχής παικτών στα Χανιά, που δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο: «Παίξανε πάρα πολύ καλά και είμαι χαρούμενος για αυτούς. Ο κάθε παίκτης χρειάζεται αγωνιστικό χρόνο για να αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, με έντονο ανταγωνισμό και αυτό είναι καλό για όλους. Πρέπει να παίρνει μία ομάδα το 100% από τους παίκτες της» .

Για το αν έχει δει τον Πανιώνιο και τι χρειάζεται η ομάδα για να φτάσει στην νίκη: «Όχι δεν έχω δει τον αντίπαλο. Δεν γνωρίζω πολλά για την ομάδα, αλλά η τρίτη θέση στην οποία βρίσκονται δείχνει ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παίζουμε όμως στην έδρα και είμαστε σε καλή κατάσταση όπως και ο Πανιώνιος, άρα πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί μας και να πάρουμε την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: