Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Παπαδόπουλος: «Μάγκες οι παίκτες μου»


Παπαδόπουλος: «Μάγκες οι παίκτες μου»

Έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του Ηρακλή ο Νίκος Παπαδόπουλος κι έκανε λόγο για «απαντήσεις», μετά τη σπουδαία νίκη-ανατροπή επί του Αστέρα.

Εμφανώς χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες του ο Νίκος Παπαδόπουλος. Μετά το μεγάλο διπλό επί του Αστέρα, ο προπονητής του Ηρακλή ανέφερε πως η ομάδα βρίσκει ξανά την «χαμένη ταυτότητά» της και συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνισή τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παπαδόπουλου

«Καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη, γιατί βγάλαμε ψυχή και δύναμη στο παιχνίδι μας. Το παλέψαμε μέχρι τέλους πάρα πολύ και αυτή η νίκη μας κάνει πολύ χαρούμενους γιατί ανεβαίνουμε στην βαθμολογία, αφού δεν άρμοζε στην ομάδα μας να είναι τόσο χαμηλά. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Εδωσαν απαντήσεις και απέδειξαν πως είναι μάγκες. Στο πρώτο μέρος χάσαμε λίγο την τακτική μας. Στο δεύτερο βγάλαμε πάθος. Ξαναγίναμε ομάδα. Ο ένας παλεύει για τον άλλον. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε μέχρι εδω. Η νίκη αυτή μας πάει ψηλά και εκεί θέλουμε να βλέπουμε τον Ηρακλή».

Για το τι έλειπε από τον Ηρακλή στην αρχή της σεζόν, είπε: «Στην αρχή κάπου χάσαμε κάτι που ήταν σημαντικό για εμάς. Αυτό που είχαμε πέρυσι. Η λέξη ομάδα. Αυτό ήρθε ίσως κυρίως λόγω των κακών αποτελεσμάτων. Αρχισε η γκρίνια και χάσαμε τον στόχο μας. Προσπάθησα με τεχνάσματα να ξαναφέρω αυτό που πρέπει να έχει ο Ηρακλής. Η ομάδα να είναι πάνω από τους εαυτούς μας. Βοηθάνε τα αποτελέσματα, αλλά όλοι βλέπουνε πως παλεύουμε μέσα στο γήπεδο».

Για την τακτική που ακολούθησε: «Πιστεύω πολύ στο τρανζίσιον και τα δύο γκολ έτσι έρχονται. Λειτουργούμε καλά. Θέλαμε να οδηγήσουμε τον αντίπαλο να παίξει από την αριστερή πλευρά γιατί η δεξιά του είναι η καλή. Με αυτή την τακτική και την καλή ημέρα του Χουάντερσον, φτάσαμε σε αυτή τη νίκη».

Για τις ομοιότητες του φετινού με το περσινό παιχνίδι κυπέλλου: «Δεν είχε καμία σχέση το παιχνίδι του κυπέλλου πέρυσι με αυτό. Διαφορετικά παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: