Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Προσφέρθηκε να καλύψει τις ζημιές στη Super League ο Παναθηναϊκός!!


Προσφέρθηκε να καλύψει τις ζημιές στη Super League ο Παναθηναϊκός!

Να καλύψει τα έξοδα για τις ζημιές από την επίθεση στα γραφεία της Super League που φέρονται να έκαναν οπαδοί της ομάδας προσφέρθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Είναι θέμα αρχής», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πρόταση στη Super League για να καλύψει τα έξοδα για την αποκατάσταση των ζημιών από τη χθεσινή επίθεση στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής θα καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Οι «πράσινοι» μιλούν για ζήτημα αρχής, καταδικάζουν την ενέργεια που έχει αποδοθεί σε οπαδούς της ομάδας και προτίθενται να πληρώσουν για τις φθορές ακόμη κι αν ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι ένοχοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σταθερή και αδιαπραγμάτευτη στη θέση της, καταδικάζει στον απόλυτο βαθμό κάθε πράξη βίας. Το τελευταίο συμβάν το βράδυ της Παρασκευής με την προξένηση υλικών ζημιών στα γραφεία της Super League είναι μια ενέργεια που δεν έχει χώρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και βρίσκει κάθετα αντίθετη τη διοίκηση του συλλόγου.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες και στην παρούσα φάση η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, αποτελεί θέμα αρχής για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανεξαρτήτως της προέλευσης και των κινήτρων των δραστών, να υποβάλει πρόταση στη Super League προκειμένου να καλύψει τα έξοδα αποκατάστασης των φθορών που προκλήθηκαν από τους αγνώστους.

Θα παρακολουθεί δε στενά την εξέλιξη των ερευνών για την αποκάλυψη των δραστών, ώστε να εντοπιστούν κι αποκαλυφθούν όποια σκοτεινά κέντρα μετέχουν σε τέτοιου είδους έκνομες δράσεις
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: