Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Εκτός 12άδας Παναθηναϊκού ο Χάντερ!


Εκτός 12άδας Παναθηναϊκού ο Χάντερ

Παράταση παίρνει το ντεμπούτο του Βινς Χάντερ στον Παναθηναϊκό, καθώς με μόλις δύο προπονήσεις, κρίθηκε σκόπιμο να μην παίξει απόψε κόντρα στη Φερνέρμπαχτσε.

Ντεμπούτο με τα πράσινα στην Ευρωλίγκα για τους δύο, παράταση για τον έναν. Οι Χέινς-Ουίλιαμς (που ήδη έχουν αγωνιστεί στην Α1 με την φανέλα του Παναθηναϊκού βρίσκονται κανονικά στην 12άδα του Εξάστερου για το κρίσιμο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε.

Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Βινς Χάντερ, ο οποίος προπονείται μόλις δύο μέρες με το τριφύλλι και κρίθηκε σκόπιμο να μην αγωνιστεί απόψε, αφού δεν είναι ακόμα σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του (καλά-καλά δεν ξέρει τα ονόματα των νέων συμπαικτών του).

Υπενθυμίζεται πως νοκ-άουτ είναι ο Πάβλοβιτς και ο Χαραλαμπόπουλος. Δύο απουσίες έχει η ομάδα του Ζοτς, καθώς δεν ταξίδεψαν για Αθήνα οι Σλούκας-Άντιτς.

Παναθηναϊκός: Χέινς, Μποχωρίδης, Γιάνκοβιτς, Φώτσης, Ραντούλιτσα, Φελντέιν, Διαμαντίδης, Γκιστ, Καλάθης, Παπαγιάννης, Κούζμιτς, Γουίλιαμς

Φενέρμπαχτσε: Χίκμαν, Χερσέκ, Ούντο, Μαχμούτογλου, Αρνά, Μπίράκ, Μπογκντάνοβιτς, Ουγκουρλού, Βέσελι, Κάλινιτς, Ντίξον, Ντατόμε
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: