Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ξεγλίστρησαν Φενέρ και Περέιρα!!


Ξεγλίστρησαν Φενέρ και Περέιρα

Πρόκριση με άγχος για τη Φενέρ που πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Λοκομοτίβ με τον Τοπάλ να ισοφαρίζει στο 83 το γκολ του Σαμέντοφ από το 45'.

Η Φενέρ αγχώθηκε απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας όταν οι Ρώσοι προηγήθηκαν με το γκολ του Σαμέντοφ στη λήξη του ημιχρόνου, αλλά το γκολ του Μεμέτ Τοπάλ στο 83ο λεπτό τη λύτρωσε και την έκανε την πρώτη ομάδα που πέρασε στου «16» του Europa League.

Οι Τούρκοι έχοντας το προβάδισμα δύο γκολ από το πρώτο παιχνίδι έδωσαν την κατοχή της μπάλας στην Λοκομοτίβ από την αρχή του αγώνα αλλά οι Ρώσοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Η Φενέρ ήταν εκείνη που είχε τις καλύτερες στιγμές σε ένα κατά τα άλλα φτωχό πρώτο ημίχρονο αλλά η Λοκομοτίβ ευτύχησε να προηγηθεί στη λήξη του ημιχρόνου με τον Σαμέντοφ , ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασθενής απόκρουση του Φαμπιάνο σε σουτ του Μίχαλικ και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το γκολ στη λήξη του ημιχρόνου έδωσε ελπίδες στην Λοκομοτίβ και άγχος στην ομάδα του Βίτορ Περέιρα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Ρώσους να πιέζουν χάνοντας μάλιστα την ευκαιρία του παιχνιδιού όταν ο Σαμέντοφ έχασε διπλή ευκαιρία απέναντι στον Φαμπιάνο στέλνοντας με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή τη μπάλα πάνω του και στη συνέχεια πάνω από τα δοκάρια του.
Η λύτρωση ήρθε στο 83’ για την Φενέρ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βολκάν ο Μεμέτ Τοπάλ έπιασε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα να αναπαυθεί στην εστία του Γκιχιέρμε κάνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας έτσι την πρόκριση στην Φενέρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: