Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ρουγκάλας στο sportfm.gr για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού!!

«Υπάρχει πίεση στην Άντερλεχτ, πρέπει να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ ο Ολυμπιακός», ανέφερε μεταξύ άλλων στο sportfm.gr για τον σημερινό επαναληπτικό ο Κωνσταντίνος Ρουγκάλας.

Ο Ρουγκάλας στο sportfm.gr για τη ρεβάνς του ΟλυμπιακούΟ Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του Europa League σήμερα και ευελπιστεί να ανατρέψει κόντρα στην Άντερλεχτ το εις βάρος του 1-0 του πρώτου ματς, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τι έφταιξε στο Βέλγιο και οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με άδεια χέρια; Τι πρέπει να αλλάξουν στον σημερινό επαναληπτικό και που πρέπει να κτυπήσουν την Άντερλεχτ; Τι πρέπει να προσέξουν από τον αντίπαλό τους;

Ο Κωνσταντίνος Ρουγκάλας, πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού και νυν της βελγικής, Λέουβεν, έχοντας αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ δις φέτος στο πρωτάθλημα, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να δώσει τις απαντήσεις και το πράττει μέσω του sportfm.gr. Παράλληλα, τολμάει να κάνει και μια πρόβλεψη: «Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει εύκολα. 3-0 ή 3-1 πιστεύω θα είναι το σκορ».

-Καταρχάς, φαντάζομαι θα είδες το πρώτο ματς! Τί σου έμεινε από αυτό το παιχνίδι; Γιατί δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός στο Βέλγιο;

«Ναι, βέβαια, και το είδα, είχα πάει στο γήπεδο. Είδα τον Ολυμπιακό να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και να χάνει μια κλασσική ευκαιρία με τον Ιντέγε. Αν εκεί ο Ολυμπιακός κατάφερνε να σκοράρει, τώρα ίσως να μιλούσαμε για ένα πολύ μεγαλύτερο σκορ και κατά πάσα πιθανότητα υπέρ του Ολυμπιακού. Και αυτό διότι, η Άντερλεχτ θα ανοιγόταν πολύ και όταν ανοίγεται έχει μεγάλα προβλήματα στην άμυνα. Το είδαμε άλλωστε αυτό και στο πρώτο ματς, σε κάποιες στιγμές που η Άντερλεχτ δεν ήταν οργανωμένη.

Από εκεί και πέρα, μετά το πρώτο μισάωρο του ματς, η απόδοση του Ολυμπιακού έπεσε και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Ο Ολυμπιακός φάνηκε να κουράζεται. Και το ματς έδειχνε ότι όποια ομάδα καταφέρει να σκοράρει θα κερδίσει κιόλας όπως και έγινε».

-Άρα, τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το πρώτο ματς; Πού πρέπει να κτυπήσει την Άντερλεχτ;

«Πρέπει να πιέσει την Άντερλεχτ από την αρχή του ματς και να ψάξει το γρήγορο γκολ. Αν καταφέρει να σκοράρει γρήγορα, τότε η Άντερλεχτ θα ανοιχτεί για να σκοράρει και τους χώρους που θα αφήσουν, θα πρέπει ο Ολυμπιακούς να τους εκμεταλλευτεί με τους γρήγορους επιθετικούς του».

-Από την άλλη μεριά τώρα, τι πρέπει να προσέξει περισσότερο ο Ολυμπιακός;

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει τους γρήγορους παίκτες που έχει στα άκρα η Άντερλεχτ και να είναι συγκεντρωμένος στα στημένα, με τα οποία μπορεί να απειλήσει η Άντερλεχτ».

-Σήμερα, τον επαναληπτικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» πως τον βλέπεις; Θες να κάνεις μια πρόβλεψη;

«Η Άντερλεχτ βρίσκεται σε κακή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση, κυρίως λόγω της όχι και τόσο καλής πορείας της στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα, την οποία πιστεύω πως δεν μπορούν να διαχειριστούν. Στο Βέλγιο λένε μέχρι ότι και μπορεί να φύγει ο προπονητής τους αν αποκλειστούν. Οπότε, βλέπω τον Ολυμπιακό να επικρατεί εύκολα στο ματς. Θα τολμήσω να κάνω και μια πρόβλεψη στο σκορ. Βλέπω 3-0 ή 3-1 υπέρ του Ολυμπιακού». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: