Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Προτό: «Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του»


Προτό: «Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του»

Πίστη για πρόκριση εξέφρασε ο γκολκίπερ της Άντερλεχτ, Σίλβιο Προτό, δηλώνοντας πως δεν φοβάται τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

Απόλυτα πεπεισμένος πως η Άντερλεχτ μπορεί να αποκλείσει τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Σίλβιο Προτό. Ο Βέλγος γκολκίπερ δεν έδειξε να φοβάται τους «ερυθρόλευκους» ή την ατμόσφαιρα στο Φάληρο, παρά το κακό… προηγούμενο.

Αναλυτικά, ο Σίλβιο Προτό μίλησε για:

-το προ διετίας ματς στο «Καραϊσκάκη»: «Πρόκειται για περίπλοκο παιχνίδι, θυμάμαι και τα δύο πέναλτι που είχαν δοθεί, όπως και την κόκκινη που είχα δεχτεί. Θυμάμαι ότι ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη δύναμη από τον κόσμο του και για αυτό θα είναι δύσκολο το ματς. Κι εγώ όμως, αλλά και οι συμπαίκτες μου, είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες ατμόσφαιρες και μας αρέσουν».

-την ατμόσφαιρα και κατά πόσο θα επηρεάσει την ομάδα του: «Εμείς ξέρουμε ότι κάθε χρονιά παίρνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, όπως θυμόμαστε και το θερμό κοινό του Ολυμπιακού. Ξαναλέω ότι εμείς σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τον φοβόμαστε. Πρόκειται για ποδόσφαιρο και εμείς θα κάνουμε το μέγιστο δυνατό στο γήπεδο, έτσι ώστε να έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας».

-το αν η… Άρσεναλ και η νίκη της το Δεκέμβριο στο Φάληρο αποτελεί οδηγό: «Η προτεραιότητά μας θα είναι το μηδέν πίσω. Αυτός θα είναι ο βασικός παράγοντας για την πρόκριση. Αν κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, θα έχουμε κάνει ένα βήμα για την πρόκριση».

-το πώς προσεγγίζει το ματς: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ερχόμαστε από ήττα, αλλά είναι μία άλλη διοργάνωση. Εμείς όλοι στην ομάδα έχουμε πολλή όρεξη για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύουμε και ξέρουμε ότι έχουμε ευκαιρία για πρόκριση. Δεν είναι ένα παιχνίδι, αλλά ευκαιρία πρόκρισης. Αν δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας τότε θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

-το αν η Άντερλεχτ μπορεί να κρατήσει στην ίδια μασχάλη πολλά «καρπούζια» (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League): «Η Μπριζ ήταν και στις τρεις διοργανώσεις παρούσα και δεν συνέβη με εμάς φέτος. Έχουμε την εμπειρία και το σταφ και προετοιμάζεται κατάλληλα και για τα πλέι οφ του Βελγίου. Δεν θέλω να μιλάω για άλλες ομάδες, είμαστε εδώ, είμαστε η Άντερλεχτ και είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να παίρνουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε το βελγικό πρωτάθλημα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: