Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

«Προτεραιότητα του Ζιντάν ο Πογκμπά»


«Προτεραιότητα του Ζιντάν ο Πογκμπά»

Στο προσκήνιο επανέρχεται το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Πολ Πογκμπά, καθώς ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα στην ομάδα που φτιάχνει ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Την απόκτηση του Πολ Πογκπμπά φαίνεται πως έχει εισηγηθεί ο Ζινεντίν Ζιντάν στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η Marca.

Το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους αποτελεί προσωπική επιλογή του 44χρονου προπονητή, ο οποίος μάλιστα τον έχει στην πρώτη θέση των υποψήφιων στόχων των «μερένχες» για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας αναφέρει πως ο Ζιντάν επιθυμεί να έχει περισσότερες επιλογές στα χαφ, αφού ήδη υπάρχουν ο Μόντριτς και ο Κρόος και τον συμπατριώτη του θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο η μεσαία γραμμή του ισπανικού συλλόγου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ρεάλ σκοπεύει να καταθέσει πρόταση που αγγίζει τα 80 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους, η οποία στο παρελθόν είχε ζητήσει από τους Μαδριλένους 120 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 23χρονου παίκτη.

Στην Ισπανία, όμως, εκτιμούν ότι τελικά η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη μεταγραφική με τα δικά της «θέλω», δηλαδή στα 80 εκατ. ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: