Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Πρώτα η δουλειά, μετά το συναίσθημα!!


Πρώτα η δουλειά, μετά το συναίσθημα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενερμπαχτσέ του Ομπράντοβιτς, αλλά αφήνει στην άκρη τα συναισθήματα αγάπης για τον «Ζοτς» και κοιτάει να τελειώσει τη δουλειά. Αγριεμένοι και ενισχυμένοι οι πράσινοι.

Με τα νέα του όπλα στην φαρέτρα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Φενερμπαχτσέ (21.15, Novasports 2) του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και θα προσπαθήσει να παραμερίσει έστω και για λίγο τη σχέση λατρείας με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κερνώντας τους Τούρκους το πικρό ποτήρι της ήττας.

Ο μύθος «Ζοτς» επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, αλλά για 40 λεπτά η σχέση αγάπης με τους «πράσινους» θα μπει στην... πάντα, αφού ο αγριεμένος Παναθηναίκός καλείται να πάρει τη νίκη και να δείξει ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.

Το παιχνίδι είναι «κλειδί» ενόψει της συνέχειας και για το λόγο αυτό οι «πράσινοι» είναι αγριεμένοι και θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να καταφέρουν κόντρα στον «δάσκαλο».

Ο Σάσα Τζόρετζεβιτς μιλώντας για το παιχνίδι στάθηκε στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θα είναι διαφορετικός, αφού απόψε θα παρουσιαστεί ενισχυμένος μετά τις προσθήκες των Γουίλιαμς, Χέινς και Χάντερ, κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρωλίγκας.

Σίγουρα σημαντικό ρόλο θα παίξει η άμυνα και ο τρόπος που θα περιοριστεί ο Ντίξον, που αποτελεί πολυβόλο των Τούρκων με 12 πόντους μ.ο. ανά παιχνίδι.

Ο Τζόρτζεβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Σάσα Πάβλοβιτς που δεν ξεπέρασε την ίωση του αναπνευστικού που τον ταλαιπωρεί, ενώ η Φενέρ ήρθε στην Αθήνα χωρίς τους Σλούκα και Άντιτς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: