Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

«Έπεσε» στη Σμύρνη η Γαλατά!!


«Έπεσε» στη Σμύρνη η Γαλατά!

Προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς πήρε η Πινάρ Καρσίγιακα, επικρατώντας 67-64 της Γαλατασαράι, στο πρώτο μεταξύ τους ματς στους «16» του Eurocup. Απέδρασε (72-69) από την Μπάνβιτ η… μισή Αρμάνι.

Η Πινάρ Καρσίγιακα ήταν η νικήτρια στον τουρκικό «εμφύλιο» στους «16» του Eurocup, επικρατώντας 67-64 της Γαλατασαράι στη Σμύρνη.

Κορυφαίος για τους πρωταθλητές ήταν ο Κόλτον Άιβερσον, ο οποίος είχε 16 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Γκάμπριελ πρόσθεσε άλλους 13 πόντους. Από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν πρώτος σκόρερ ήταν ο ΜακΚόλουμ με 21 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Από ‘κει και πέρα, το πρώτο λόγο για την πρόκριση στον επόμενο γύρο έχει η Αρμάνι, η οποία αν και μισή (αφού δεν έπαιζαν οι Τζεντίλε, Λαφαγέτ, Μπατίστα, Μάτσβαν και Τσερέλα) νίκησε 72-69 την Μπάνβιτ. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Μιλάνου ήταν ο Σάντερς με 19 πόντους, με τον Φόρτσον να ξεχωρίζει από τους γηπεδούχους με 18 πόντους και 7 ασίστ.

Τέλος, σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε τη ρεβάνς η Νίζνι, καθώς συνέτριψε 102-76 τη Ζενίτ. Κορυφαίοι για την ομάδα του Νόβγκοροντ ήταν οι Ραντ και Στρέμπκοφ με 28 και 21 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τους φιλοξενούμενους πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντάουντελ με 15 πόντους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: