Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Χάνει Μίντιλαντ ο Ντε Χέα!!


Χάνει Μίντιλαντ ο Ντε Χέα

Την απουσία του Νταβίντ Ντε Χέα και από το δεύτερο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μίντιλαντ στο Europa League, επιβεβαίωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Απών ΚΑΙ από τον επαναληπτικό με τη Μίντιλαντ θα είναι για τη Μαν. Γιουνάιτεντ ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο Ισπανός γκολκίπερ τραυματίστηκε στο ζέσταμα του πρώτου αγώνα με αποτέλεσμα να χάσει τόσο τη συγκεκριμένη αναμέτρηση όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1, όσο και το παιχνίδι Κυπέλλου με την Σρούσμπερι (0-3).

Αν και υπήρχε αισιοδοξία για τη συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης, ο Φαν Χάαλ δήλωσε στη σημερινή συνέντευξή Τύπου πως είναι αναγκασμένος να παρατάξει την ομάδα του χωρίς τον Ντε Χέα, ο οποίος θα δώσει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος για το κυριακάτικο (28/2) ντέρμπι πρωταθλήματος με την Άρσεναλ στο «Όλντ Τράφορντ».

Από εκεί και πέρα, ο Ολλανδός τεχνικός προανήγγειλε την επιστροφή του Μάρκος Ρόχο στη δράση μετά από τρεις μήνες, διευκρινίζοντας πάντως πως δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα απέναντι στη Μίντιλαντ.

Σε ό,τι αφορά τον Κρις Σμόλινγκ, ο Άγγλος αμυντικός έχασε τη σημερινή προπόνηση και μοιάζει απίθανό να προλάβει να είναι έτοιμος για το αυριανό ματς με τους Δανούς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: