Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Πουλίδο: «Ήμουν κοντά στην έξοδο, τώρα είμαι χαρούμενος»


Πουλίδο: «Ήμουν κοντά στην έξοδο, τώρα είμαι χαρούμενος»

Πολύ κοντά στην έξοδο από τον Ολυμπιακό βρέθηκε ο Άλαν Πουλίδο, ωστόσο πλέον έχει περισσότερα λεπτά συμμετοχής και χαίρει της εκτίμησης του Μάρκο Σίλβα, όπως δήλωσε στο Fox Sports o Mεξικανός φορ.

Μια κλήση στην Εθνική ομάδα του Μεξικό θα ήταν ότι καλύτερο για τον Άλαν Πουλίδο, που όπως δήλωσε στο Fox Sports, χαίρει πλέον της εκτίμησης του Μάρκο Σίλβα και είναι χαρούμενος που τελικά έμεινε στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά

«Ήταν μια ριζική αλλαγή. Εγώ, ήδη, έβλεπα μια άμεση έξοδο από τον Ολυμπιακό και ξαφνικά μου δίνουν την ευκαιρία κι άλλαξαν τα πράγματα. Τώρα, είμαι χαρούμενος. Έχω περισσότερα λεπτά συμμετοχής κι απολαμβάνω μεγαλύτερης εμπιστοσύνης από τον Μάρκο Σίλβα. Αυτό μου δίνει κίνητρο να δουλέψω πιο σκληρά, έρχονται σημαντικά ματς. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την εθνική Μεξικού, μόνον έχω ακούσει φήμες και μια συνέντευξη του Οσόριο (ο προπονητής της εθνικής Μεξικού). Είμαι συγκεντρωμένος σ' αυτό που κάνω, κι αν κάνω καλά τα πράγματα πιστεύω σε μια κλήση στην εθνική, αυτό που θα ήθελα περισσότερο», ήταν τα λόγια του Μεξικανού επιθετικού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: