Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ανεβάζει το μπάτζετ στα 18 εκ. ευρώ ο Αλαφούζος!!


Ανεβάζει το μπάτζετ στα 18 εκ. ευρώ ο Αλαφούζος

Την έγκριση για αύξηση του μπάτζετ την επόμενη σεζόν, με σκοπό να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα, έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ανεβαίνει ο προϋπολογισμός της επόμενης περιόδου στα 18 εκ. ευρώ.

Την περασμένη σεζόν αυξήθηκε σημαντικά το μπάτζετ του Παναθηναϊκού και έγιναν υπερβάσεις για να ανέβει επίπεδο η ομάδα, αλλά αυτό δεν αποτελεί ταβάνι για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού που έχει βάλει πλώρη για επιπλέον ενίσχυση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει το «οκ» για να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ο Παναθηναϊκός την επόμενη περίοδο.

Μάλιστα, φαίνεται πως το μπάτζετ των «πρασίνων» θα αυξηθεί 20-25% σε σχέση με το φετινό, με τον προϋπολογισμό να φτάνει και να ενδέχεται ακόμα και να ξεπεράσει τα 18 εκ. ευρώ.

Ο προϋπολογισμός το καλοκαίρι έφτασε τα 13 ευρώ, ενώ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Γιάννης Αλαφούζος ικανοποίησε όλες τις επιθυμίες του Αντρέα Στραματσόνι, ανεβάζοντας κι άλλο το μπάτζετ που έφτασε τα 15 εκ. ευρώ.

Πάντως εκείνο που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι το μπάτζετ του Παναθηναϊκού χρόνο με το χρόνο αυξάνεται, ενώ μέσα στην τελευταία τριετία έχει σχεδόν τριπλασιαστεί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: