Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Τους «έστυψε» ο Τούντορ!


Τους «έστυψε» ο Τούντορ

Σε πολύ υψηλή ένταση προπονήθηκαν την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αποχώρησαν εξαντλημένοι από τη Νέα Μεσημβρία. Ευχάριστα νέα για Γλύκο.

Με… άγριες διαθέσεις πήγε την Τετάρτη στη Νέα Μεσημβρία ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης αποφάσισε να βάλει σήμερα το πιο βαρύ πρόγραμμα της εβδομάδας, καθώς η αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (27/02, 19:30).

Ασκήσεις για την ομαδική κυκλοφορία της μπάλας με συγκεκριμένους στόχους είχε το… μενού και έγιναν σε συνθήκες αγώνα στα 3/4 του γηπέδου με τους χαμένους να… πέφτουν για push ups.

Ο Χάρης Χαρίσης, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της αποβολής του στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι Αθανασιάδης, Ροντρίγκες, Ζάιρο έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με μπάλα. Βελτίωση σημειώθηκε στην κατάσταση του Παναγιώτη Γλύκου που συνέχισε με τρέξιμο και συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης των τερματοφυλάκων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: