Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Χέινς: «Έτσι θα νικήσουμε την Φενέρ»


Χέινς: «Έτσι θα νικήσουμε την Φενέρ»

Ο Μαρκίζ Χέινς ανέφερε το σημείο-κλειδί που θα κρίνει εν πολλοίς τον νικητή στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε.

Ενέργεια, ενέργεια, ενέργεια! Απ' αυτήν θα κριθεί εν πολλοίς ο νικητής στο αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε, όπως ανέφερε ο Μαρκίζ Χέινς. Ο Αμερικανός του τριφυλλιού αναφέρθηκε στα περισσότερα και πιο αθλητικά που διαθέτει πλέον η ομάδα, αλλά και στη σταθερά της άμυνας.

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση: «Το παιχνίδι θα κριθεί στην ενέργεια. Θα πρέπει να βγάλουμε πολλή ενέργεια στο παρκέ, αυτή είναι που θα μας δώσει το παιχνίδι. Να παίξουμε δυνατά και να χρησιμοποιήσουμε την αθλητικότητά μας. Έχουμε περισσότερα κορμιά πλέον και θα πρέπει να παίξουμε με ενέργεια».

Για την σπουδαιότητα της ενέργειας σε αυτό το παιχνίδι: «Όσο παίζουμε με ενέργεια θα έχουμε και πιθανότητες να κερδίζουμε. Θα πρέπει να πιέζουμε συνεχώς στη μπάλα καθώς είναι μία ομάδα με ταλέντο και δύναμη στην επίθεση. Συνεπώς θα πρέπει να προσέξουμε πολύ στην άμυνά μας και να πιέσουμε πολύ στην μπάλα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: